2013. november 17., vasárnap

Negyedik bejegyzés-Dasie 1.

Sziasztok!
Ahogy ígértem ez a rész Jesy sminkjéről szóló rész, de abból csak egy töredék. Hamarosan hozom a többit, addig is élvezzétek!
Ui: Engem itt is megtaláltok:



Ez a csodálatos lány nagyon sokoldalú a sminkelés terén. Rengeteg változatot és variációt láthattunk már rajta és meg kell mondjam hogy a tapasztalataim alapján, amelyet megfigyeltem rajta az az, hogy nagyon kedveli az erőteljesebb, élénkebb, kontúrosabb vonalakat. Bár ez szinte az össze Little Mix lányra igaz, hiszen szerintem mindegyiküknek külön egyedi és eléggé kitűnő ízlése van a divat terén, amely szerintem sohasem egy utolsó dolog.

Egy-egy eseményen láthattunk már rajta visszafogottabb, szép, kifinomult, elegáns sminket is. Megmutatom hogy hogy tudtok elkészíteni egy ilyen sminket, illetve ajánlok hozzá termékeket, amelyekkel eltudjátok készíteni, majd megmutatom Jesy-nek hogyan is áll egy ilyen smink.

1. Visszafogott
-Jesy általában, szinte mindig nagy szempillákat visel és a fekete kontúr, illetve a tus sem hiányozhat SOHASEM a sminkjéről. Viszont van, amikor több és erőteljesebb pirosítót használ, valamint élénkebb rúzst. Itt azonban, mivel ez egy visszafogottabb smink tőle, nem ezt láthatjuk.

Elkészítése:
a, Kezdjük az arcunk hidratálásával. Egy finom, lágy arckrémet gyengéden bedörzsölünk a bőrünkbe és várunk pár percet, amíg teljesen felszívódik. Ezzel óvjuk a bőrünket hosszú távra és megmarad a finom érintése is. Valamint a bőrünk megtartja ruganyosságát és fiatalságát.
Nagyon jó nappali arckrém és az ára is elérhető.
1500 Ft
b, Folytatva belevághatunk az alapozásba, de nekem erre is van egy ötletem, mellyel időt és pénzt is megspórolhatunk. Sokan kennek az arcukra sminkalapot és még mellette különböző alapozókat, de abból is többet. Ma már a drogériákban ezernyi termék és termékcsalád közül választhatunk, csak győzzük a pénzzel. Nekem bevált dolog a BB krém, mely 5in1 vagy 6in1 hatással bír. Találhatunk az arcunkhoz igazodó krémet ezek közül, de a normlá tipusú bőrre a legjobb.És mive ennek az egyik funkciója az alapozás, így én ezt ajánlanám.
Garnier BB krém
2000 Ft

c. Szemhéj árnyalatunk nagyon sokszínű és változó lehet. Függ az arc, bőr, szem színűnktől. Az aznap ruhánktól, illetve néha a kedvünktől is. Ehhez szükségesek ecsetek és persze egy nagy színpaletta, melyből meríthetünk. Elkészítésekor figyeljünk arra, hogy a belülről kifelé erősödjön a smink. Tehát belül világosabb árnyalatok domináljanak és kívül legyen sötét a szín. 
Azért nem hozok példát, mert eszméletlen választék van, és nektek kell kiválasztani a színeket is.


d, Nem árt a sminkünkhöz, illetve az arcunkhoz igazítanunk a szemöldökünket sem. Ha eddig erre nem nagyon figyeltél, akkor a közeljövőben menj el a kozmetikusodhoz és az arcformádhoz megfelelően alakítsd a szemöldököd. Otthon pedig kellőképpen ápolhatod, alakíthatod. Erre már kaphatóak szemöldökformázó készletek is. Fontos hogy ha otthon szeded, akkor legyen egy jó csipeszed és a folyamat után, kellőképpen hidratáld le, hogy másnapra ne legyen piros és ne is persegjen ki a bőröd.


e, A szemünkhöz visszatérve, lágyan kiemelhetjük szemünk színét, formáját. Hangsúlyt is fektethetünk rá. Egy lágy tusvonal, vagy szemceruza, de nem vastagon használva. Csak finoman. Ne nyomjátok annyira rá, és ne húzzátok többször végig a tökéletes vonal eléréséhez. 
A hatalmas szempilla eléréséhez ma már 3D-s szempillákat szoktak készítettni maguknak, de ha nem szeretnél annyira kirívó szemeket, akkor használj szempillaspirált, akár többfélét is, mely dúsít és hosszít, így nem kellenek a műszempillák.



  
Avon-1200 Ft
Mac - 2800 Ft
f, Arcunk színét hangsúlyozhatjuk lágy pirosító hatással. Én nem szoktam használni, mert nem tudom eltűrni. De aki szereti, annak egy lágy árnyalatot ajánlok. Halvány rózsaszín a legjobb.

g, Befejezésként ajkunkra halvány rózsaszín ajakfényt, illetve bézs színű rúzst használhatunk. 

Ahogyan Jesy-n láthatjuk


Pár Jesy által inspirált outfittek










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése