2013. november 9., szombat

Harmadik bejegyzés- Zozz

Szép napot lányok!

Most én jöttem egy résszel, és mint hallottátok Dasie-től vizsgáim voltak és lesznek is, így sajnálom, ha kicsit megváratlak titeket.
 Nagyon igyekszem teljes részeket hozni, ahogy most is. Próbálom változatossá tenni a részeket és remélem sikerül.
A mai rész Perrie haj stílusaira specializálódott. Utána pár tanáccsal látlak el titeket, egy ruha összeállítás és még tőlem pár kombináció Perrie ihletére.
Napokon belül megjelenik a lányuk új albumja a Salute, úgyhogy szerintem egy kicsi kitekintés lesz rá!
A következő részben tőlem egy kicsit köröm és cipő ízelítőt kaptok!
  És nem utolsó sorban nagyon szeretnénk megköszönni, a több, mint 400 oldal megjelenítést! Imádunk titeket!
Kellemes nézelődést!


 Az első talán legtermészetesebb.
 Egyszerű szőkés fehér. Kifejezetten kerekké teszi az oldal frufru az arcát
Nagyon tetszik, mert nem kell odafigyelni, mihez illik a hajunk ( ez a probléma később felmerül), így egyszerűen kombinálhatjuk ruháinkat.
 Ami Perrienél még nagyon előnyös, a kék szem. Eredetileg is szőke haja van, ez annak egy kicsit kiszívott változata. Nagyon szépen kihangsúlyozza az arcvonalakat és a szemet.
  Jó választás.


Szintén szőkés haj. Ez már az eredeti szőke haj, egy kis feketés barnás melírral. A barna is nagyon szépen kihangsúlyozza a szemét, emellett egy kis  hosszúságot ad az arcnak. Nagyon jó választás a lófarok és egy szép fülbevaló, mert nagyon egyedivé teszi egy hölgy arcát. Imádom Perrie ezen visszafogott és természetes énjét, ez egy picivel közelebb áll hozzám a következőknél, úgyhogy imádom ezt a képet.
  Nem mellesleg ez a kép a This Is Us című film premierjén készült ahol sok meglepetést tudtunk meg a gerlepárról, így külön öröm volt számomra. Nagyon szeretem ezt a mosolyot látni!
  Ez sem egy átlagos frizura, mit ne mondjak. De nem átlagos személynek, nem átlagos frizura. Ez a haj
már felvett egy erőteljes rózsaszín árnyalatot, ami nagyon tetszik. Imádom a rózsaszínt főképp ebben az árnyalatban! Perrienek viszont nem volt túl jó választás, amint a képen is láthatjátok, a szeme. Összeszűkül és pici lesz az írisze. Nem biztos hogy teljesen a haj a hibás, mert részben a smink is közrejátszik. Mindezektől függetlenül nagyon szépen elkészített haj, én beleszerettem.  





És íme az én egyik szívkedvencem. A rózsaszín ombre. Nagyon ötletes színválasztás, ráadásul nem az átlagos szín átmenets ombre, hanem a hirtelen színváltás. Nagyon tetszik, főképpen ezzel a kalappal.
  Számomra kicsit erőszakos az alsó rózsaszín. Ezek mellett nagyon jól kombinálható, és nagyon beleillik Perrie stílusába.  Imádooom…!







És a második szívkedvencem. A lila. Erről kicsit bővebben fogok tudni beszélni, mert vannak előnyők és hátrányok is.
 Először talán a hátrányokat nézzük! Ha megnézitek a Change your Life című videó klippet, nagyon jól láthatjátok Perrie összeállításait. Amikor a buszban utaznak egy piros fölső van rajta… Szín összeállítási baki. Lilához pirosat SOHA nem veszünk fel. Talán ez az egy szembetűnő hiba és baj van ezzel a hajjal.
  Akkor az előnyök és szépségek. Perriehez, mint emberhez, nagyon jól illik a lila szín. Láthatjátok a képen is mennyire harmonikusan van együtt a ruha és a haj. Egyszerűen tökéletes. És ez a rózsa koszorú csak javít- a már így is kiváló- összképen.
 Amit még szeretek, hogy volt több fajta lila is. Nekem talán ez az árnyalat tetszett a legjobban, mert ez nem olyan erőszakos mint az előző és nagyon visszafogott. Nagyon tetszik, ismét hangsúlyozom!



Tanácsaim:
 Egy pici segítséget szeretnék adni haj terén. Nem vagyok egy fodrász, de van pár alapvető dolog amit mindenféle képpen gondolj végig, mielőtt AKÁRMIT is teszel vele.

• Gondold végig! Biztos tetszeni fog? Biztos olyat szeretnél? Nem csak a divat kedvéért?
• Ha festeni szeretnél, kombinálj és ne ess bele abba a hibába, mint Perrie! Gondold át, mihez fog illeni a hajad és mihez szeretnéd hogy illjen!
• Nem biztos hogy úgy reagál a hajad a festésre ahogy szeretnéd… Inkább fodrásszal csináltasd meg, és később, ha már gyakorlottabb leszel, akkor csináld magadnak.
• Ha vágatni szeretnéd, olyat vágass ami igazán hozzád illő.


Ruha összeállítás:


Tipikus hippi! beleszerettem ebbe az összeállításba! A ruha egy kék virágos lenge nyári darab. A szoknya rész kifejezetten tetszik, mert egy kis pajkosságot, játékot csempésznek bele a hullámok.
Nagyon jó hogy egy picit rövid ami következtében Perrie megvillanthatja, a formás és tökéletes lábait.
New Look Blue and White Daisy Print Cap Sleeve Skater Dress ( £14.99 -› £8.00–3.225 Ft -› 1720 Ft)

Ez a kis kardigán féle, ami semmit nem melegít, de divatos. Kicsit ilyen cowgirl feelinget ad, de nem zavaró. A rojtok hosszítják Perrie derekát, ezzel nagyon előnyösen beállítva őt.
New Look Cream Crochet Knit Waistcoat  ( £16.99 -› £11.00 –3.655 Ft -› 2.365 Ft)

És végül e barna csoda. Nem gyakran látni Perrien bokacsizmát, de mindig megállapítom mennyire jól áll neki! nagyon jó ez a koptatott hatás, mert ezzel visszautal a régi hippi időkre, ami ide kifejezetten illik! Imádom ezt az összeállítást is!
Debenhams ( £35.00 -› £30.00–7.525 Ft -› 6.450Ft)


Az én összeállításaim:




Köszönöm, hogy elolvastad!
Zozz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése